Grillning handler om varme og kontrol, når du ønsker den bedste grill

JensenGrill udendørs grill er den eneste sande gas- og kul-kombinationsgrill, som hæver grillning til et nyt og andet niveau.

JensenGrill er et unikt produkt på markedet for luksusgriller, når du ønsker den bedste grill. JensenGrill har en vision: at skabe inspiration til kulinarisk kreativitet. Det overordnede mål er at eliminere besværet, tiden og planlægningen ved at grille. Så du får en udendørs madlavningsoplevelse, så behagelig og ubesværet, at al din energi og inspiration kan kanaliseres, hvor der er brug for den: til at skabe kulinariske mesterværker!

Eksklusiv kvalitet

“Unik” er ikke et stærkt ord for denne kombination af gas og kulgrill, og da der kun håndbygges et lille antal hvert år, er den bestemt også eksklusiv. Designet er tidløst og inspireret af den klassiske landkøkkenstil. Rene, elegante linjer og overflader gør grillen til en harmonisk enhed, alle dele integreres naturligt i det samlede design. Alle dele er lavet i materialer af høj kvalitet i kraftige godstykkelser, der sikrer en lang levetid.

Den hurtigste og bedste grill

De kraftfulde gasbrændere sikrer, at din grill er klar på et øjeblik. Gasbrænderne anvendes ligeledes til at antænde alt kullet på 8-15 minutter.  Du skal blot placere de fulde kulkurve i stativet, sænke stativet til den laveste position og tænde for brænderne – så er du klar til at tilberede uden opblussen fra ujævnt forbrændte kul eller røg i tændingsfasen. Du har nu smagen af kul med den totale kontrol ved gas. Desuden undgår du besværet med grillkulstarteren eller tændvæsker. Kombinationsgriller er en ret ny opfindelse. Konceptet er, at man får smagen og den unikke strålevarme fra kullet kombineret med bekvemmeligheden og kontrollen ved gas.

Få professionel kvalitet

JensenGrill er efter vores mening den eneste grill, der leverer på alle fronter som et stykke udstyr i professionel kvalitet til udendørs madlavning. Du bestemmer, hvordan du vil bruge grillen uanset om det er gas, kul eller begge dele i kombination. Du styrer nemt og du vil have direkte, indirekte over- eller undervarme. Derfor er JensenGrill perfekt til både den professionelle kok og entusiasten og klarer sig tilmed bedst i test grill, når det gælder kvalitet og design. Tilberedningsresultaterne er fremragende og ved at komme træflis, friske grene fra et frugttræ eller urter i kulbakken kan du give maden en dejlig røgsmag.

En grill med et hav af muligheder

Ja, du kan også røge ting – noget, som andre gasgriller ikke er kendt for. Du skal blot placere røgpladerne i kulbakken og fylde dem med savsmuld, antænde brænderne nedenfor for at få savsmuldet til at ulme og lukke låget – så er du klar. JensenGrill tilbyder også en siciliansk lavasten til pizza, der holder varmen bedre end nogen keramisk pizzasten. Du er garanteret vellykkede pizzaer. Langsom tilberedning ved svag varme er mulig, delvis takket være gasbrænderen, som giver perfekt kontrol over varmen. JensenGrill muliggør reel grillning på alle niveauer med en verden af muligheder.

★★★★★

Stjerner JENSENGRILL 2017 Outdoor BBQ Grill Review

www.barbecue-smoker-recipes.com/outdoor-bbq-grill.html

JENSENGRILL nr. 1 – i Best BBQ Grills And Smokers 2018 UK Review

www.barbecue-smoker-recipes.com/best-bbq-grills-and-smokers-2018.html