Grill og rygeovn – røgegrill 3i1

Gasgrill, Kulgrill og rygeovn – røgegrill 3i1

Få nye smagsoplevelser og lav lækre røgede grillretter med en rigtig grill og rygeovn, som er nem at betjene. Vores grill egner sig perfekt både til professionelle såvel som mindre erfarne grillkokke. Med en JensenGrill får du fuld fleksibilitet og en masse nye muligheder indenfor grillens verden. Grillen er en kulgrill, gasgrill og en rygeovn eller det hele på en gang. Grillen fungere som en traditionel gasgrill med 3 kraftige brændere. Ønskes den autentiske grillsmag og den meget intensive varme fra kul, er det dejligt nemt. Fyld kul i kulbakkerne og tænd dem med gassen på kun 8-12 minutter og sluk herefter for gassen. Kontroller varmen ved at hæve og sænke kullene. Mangler der varmen, kan der altid suppleres med 1, 2 eller 3 gasbrændere. Du ligeledes kombinere ryge- og grillfunktioner eller den kan bruges som ren røgeovn. Det hele er i én løsning og kan let lave både røgvarer, grillretter eller grillretter med røgsmag.

Skift fra grill til røgning – hurtigt og nemt

Det er både hurtigt og let at skifte din rygegrill fra grill til rygning. Hulpladerne i en eller begge kulbakkerne skal blot udskiftes til røgpladerne uden huller. Kulbakken fyldes med et lag rygesmuld eller rygeflis, som tændes med gasbrænderne. Du kan anvende gasbrænderne til at justerer temperaturen. Det er også en mulighed for at bruge den ene bakke til røg og den anden til kul.

Nemt og lækkert med rygning

Med en røgeovn kan du let lave lækker laks og tilberede mørt kød med aromatisk røgsmag. En rygegrill giver dig mange spændende tilberedningsmuligheder. Tilberedning med røgning over grill er ikke spor svært og tilfører røgsmag til fx kød, fisk og ost. Vores grill er nemme at betjene og giver dig en unik grilloplevelse.

Høj kvalitet og enestående design

Med en JensenGrill får du et lækkert og langtidsholdbart produkt i høj kvalitet og harmonisk design. Du får et elegant udendørsmøbel til dit udekøkken eller din terrasse i klassisk skandinavisk design. De mange funktioner og den nemme betjening gør det til en udsøgt fornøjelse at lave grillmad og røgspecialiteter både til hverdag og fest.

Få en grill og rygeovn til dit behov

Vi har siden 2011 produceret, designet og udviklet grill og udstyr, som anvendes af både private og professionelle kokke i ind- og udland. Alle vores grill bliver designet, udviklet og produceret i Danmark. Find en forhandler i nærheden af dig for rådgivning om funktioner, modeller og størrelser eller kontakt os per mail eller telefon. Vi tilbyder levering, support og service på vores grillmodeller.