Funktioner og detaljer til din JensenGrill

Vores grill har masser af funktioner og detaljer og du kan blive meget klogere her.

Kulbakkesystem til placering af kul

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 De to kulbakker og de tre mellemstykker kan placeres ud fra dine behov for direkte, indirekte eller jævn varme. Hvis kulbakken anbringes i hver side for at skabe indirekte varme, kan der tilføjes drypbakke mellem kulbakkerne for at opfange fedt, der eventuelt drypper ned Grillen leveres med et kulbakke-værktøj, der gør det nemt at flytte bakkerne, når de er varme. Når kullene er brændt ud, kan asken nemt fjernes. Tag bakkerne ud, og ryst dem med bunden i vejret i en pose eller ud i haven. Når man kun griller med gas, kan man fjerne kulbakkerne eller lade dem være tomme.

Varmeskab Estate 2.1 – Estate 3.1

Estate 2.1 og Estate 3.1 er udstyret med et varmeskab Skabet holder vinden ude, og strålingsvarmen fra brændkammeret skaber en temperatur på 40 -70 grader C. Det er perfekt til at holde dine gastronomiske kreationer varme, lade stegen hvile eller blot forvarme fade og tallerkener. Estate 2.1 har en fast varmehylde, og Estate 3.1 har en hylde, der kan trækkes ud med serveringsbakke. Bakken gør det nemmere at bære de gastronomiske kreationer til bordet.

Højdejusteringssystem til kullene

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Et håndtag foran ændrer hurtigt og nemt afstanden mellem risten og kullene. Det har tre positioner. Ved grillning på kul giver denne funktion fantastisk varmekontrol. Løft trækullet til den øverste position, og få ekstrem varme, der er ideel til bøffer. I tilfælde af opflamning pga. fedt, der drypper ned, kan du blot sænke kullene til den nederste position. Dette fjerner den intense varme og tillader flammer på op til 15 cm uden at brænde maden. Ved indirekte varme (kulbakker placeret i hver side) bruges højdeindstillingen til at styre den øvre og nedre varme. Når kullene er i den nederste position, vil der være nedre varme fra kullene og øvre varme reflekteret fra låget. I toppositionen er der kun øvre varme reflekteret fra låget.

Højtydende gas- og tændingssystem

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Grillene har 3 meget kraftige brændere. Hver brænder styres med et gashåndtag foran. Drej gashåndtaget for at aktivere det unikke tændingssystem med stikflamme for at starte hovedbrænderen. Dette system er meget pålideligt og har en lang levetid.

Åbne- og lukkesystem af rist

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Et håndtag bruges til at åbne risten varm eller kold til lodret låst position. Dette giver adgang til kulbakkerne. Dette gør det nemt at tilføje ekstra trækul, træflis eller friske frugttrægrene oven på de brændende kul. Det er nemt at løfte risten ud af grillen med håndtaget.

Kædehuller til tyverisikring

Estate 2.1 – Estate 3.1 Estate 2.1 og 3.1 har et hul bagpå og på siden, som giver mulighed for at putte en kæde rundt om rammen indvendigt. Fastgør kæden til et gelænder eller lignende for at forhindre tyveri.

Nem rengøring af grillrist

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Ristens stænger kan rulle. Når risten renses med en børste øverst, ruller stængerne, hvilket gør det nemt at rengøre på alle sider.

Hjul i rustfrit stål af høj kvalitet fra TENTE

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Grillene har fire hjul i rustfrit stål af høj kvalitet (SS304) (A2). De to forhjul kan låses. Slidbanen er lavet af termoplastisk gummi, hvilket gør det nemt at rulle grillen rundt.

Røgplader

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Skift grillen til rygning. Tag kulbakkerne, og udskift hulpladerne i bunden med røgpladerne uden huller. Fyld kulbakken med 2-3 cm rygesavsmuld, og sæt den tilbage i grillen. Tænd savsmuldet med gasbrænderne. Røgtemperaturen indstilles ved at have 1, 2 eller 3 brændere kørende på minimum i baggrunden.

Kulbakke og rengøringsværktøj

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Kulbakkeværktøjet til kulbakken har to funktioner. Det bruges til at håndtere kulbakkerne og har en meget effektiv ristskraber til rengøring af ristens stænger.

Styr ved låg 

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 En ny detalje er et styr til låget foran. Dette sikrer, at låget altid flugter med grillen, når låget er lukket.

Låg med dobbelt lag

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Låg med dobbelt lag fungerer som et termolåg. Dette er vigtigt for at nå høje temperaturer i de kolde vintermåneder.

Industrielt termometer (0-500 oC)

Estate 1.1 – Estate 2.1 – Estate 3.1 Grillene er udstyret med et højtydende industrielt termometer for at håndtere de ekstreme temperaturer, som grillene kan nå op på. Termometeret er fremstillet af SS304 (A2).

Thermometer

Opbevaringshylde i skab

Estate 2.1 – Estate 3.1 Estate 2.1 og 3.1 har et skab. Den øverste hylde fungerer som varmeskab og den nederste hylde kan bruges til opbevaring af alt grilltilbehør.

Opbevaringshylde

Estate 1.1 Estate 1.1 har en åben hylde under grillen.

Gasflaskeskjuler (tilbehør)

Estate 2.1 – Estate 3.1 Som tilbehør kan en gasflaskeskjuler monteres på venstre side af grillen. Gasflasken kan nemt sættes på plads bagfra og fastgøres med en låsepind. Skjuleren er fremstillet af det samme materiale og har den samme rengøringsvenlige overflade som grillerne. Toppen kan bruges som bord. Skjuleren til Estate 2.1 og 3.1 hænger på venstre side. Grillen kan nem flyttes rundt uden at fjerne gasflasken. Alle størrelser gasflaske passer ind i.

Gasflaskeskjuler (tilbehør) 

Estate 1.1 Som tilbehør kan en gasflaskeskjuler monteres på venstre side af grillen. Gasflasken kan nemt sættes på plads bagfra og fastgøres med en låsepind. Skjuleren er fremstillet af det samme materiale og har den samme rengøringsvenlige overflade som grillerne. Toppen kan bruges som bord. Skjuleren til Estate 1.1 har to hjul i den ene side og er monteret med et hængsel på grillens venstre ben. Grillen kan nem flyttes rundt uden at fjerne gasflasken. Alle størrelser gasflaske passer ind i.