“Jeg ville skabe den perfekte grill,
der kombinerer kul, gas og røg”

JensenGrill lancerede den første grill på det danske marked i 2011. Dette var den første grill i verden, der kombinerer kul, gas og røg i den samme fleksible enhed. Dette gør det muligt at vælge mellem at grille med gas, kul og røg eller det hele samtidigt. I løbet af de sidste 11 år har vi udviklet flere grill, hvor konceptet med at kombinere gas, kul og røg, unikt design og de bedste materialer, har været hjørnestenen i alle produkter.

Produkterne er designet og udviklet af Mads Hartvig Jensen, der er uddannet som ingeniør og gennem årene har arbejdet med industriel produktion, innovation og design. Mads Hartvig Jensen boede i Australien i nogen tid og havde mulighed for at studere en kultur, hvor mad tilberedes udendørs hele året. Han har altid haft en passion for mad og for at udforske de mange muligheder, der opstår, når madlavning flyttes ud i det fri.

Ideen om at udvikle en grill, der kan det hele, tager udspring i irritationen over, at det ikke er ideelt at grille med gas, og besværet, der er forbundet med en traditionel kulgrill. I dag designes, udvikles og håndbygges JensenGrill i Danmark. Dette sikrer et dynamisk innovativt lokalmiljø, hvor gode ideer let omdannes til prototyper til testning og ender som nye og spændende produkter.