Butikken er åbent hver onsdag

JensenGrill har produktion og butik på Endrupgård i Fredensborg. Det er en tidligere staldbygning, der er ændret til butik med bjælker i loftet en stor pejs. Fra butikken er der udsigt over Esrum Sø og Gribskov. Udover butik anvendes lokalet til Grillkurser og firma events med grill.

I butikken har vi JensenGrill, ekstraudstyr, bålfade, Gourmet Fisch Griller udstyr, produkter fra UNDERFUNDIGmjød produceret på Endrupgård samt et spændende sortiment af vin.

Vi holder åbent hver onsdag eftermiddag fra

kl. 12.00 – 18.00

Hvis ikke det passer, så ring og lav en aftale. Tlf. 61273369

JensenGrill er et univers

Med en JensenGrill har du en gasgrill, kulgrill og røgeovn i samme grill

Vi er nok den første grill i verden der kombinere både gas og kul og dermed udnytter fordelene ved begge måder at grille på. Desuden kan grillen ændres til en røgeovn.

Traditionel gasgrill og kulgrill

 1. Mange har både en kulgrill og en gasgrill.
 2. På en traditionel kulgrill styres varmen ved at maden flyttes rundt på grillristen og på gasgrillen skrues der op og ned for gassen.
 3. Optænding af kul kan være lidt svært at planlægge og det udvikler meget røg, hvis der anvendes en grillstarter.
 4. Kulgrillen giver en intensiv strålevarme og afhængig af kullene er der mere bålsmag, hvor  gassen mere skal ses som en meget varm ovn.
 5. Får man opflamning fra fedt og marinade, der dryppe ned, er man nød til at flytter maden indtil flammerne har lagt sig.
 6. I en kulgrill falder temperaturen og det sker at varmen er væk inden man er færdig med maden.
 7. Tænding og styring af temperaturen på en røgeovn kan være besværlig afhængig af ovnen.

Fordelene ved en JensenGrill

 1. En JensenGrill er både en kulgrill og en gasgrill i en enhed.
 2. På en JensenGrill flyttes kullene afhængig af, om der skal grilles direkte eller indirekte. Varmen justeres ved at hæve og sænke kullene og skrue op og ned for gassen.
 3. På en JensenGrill tændes kullene med gassen på 10 minutter uden røgudvikling.
 4. På en JensenGrill får man nemt og hurtigt den intensive varme fra kullene og samtidig en rigtig god gasgrill.
 5. På en JensenGrill sænker man kullene, hvis man får opflamning, så varmen falder øjeblikkeligt og den øget afstand til maden, betyder at nogen opflamning ikke giver problemer.
 6. På en JensenGrill kan kullene altid suppleres med gassen, så man mangler aldrig varme.
 7. På en JensenGrill tænder man røgsmulden med gassen. Desuden er det fantastisk at kombinere kul, gas og røg.

Kunderne siger dette om JensenGrill.

Det er ren fryd at bruge Jensen Grill. Let og alsidig at lave mad på, og en fornøjelse at kigge på. Vi bruger den næsten daglig. Bedste grill ever.

Jeg har netop samlet grillen og jeg har sjældent oplevet et så gennemført produkt som dit. Både beskrivelsen, videoerne, emballagen og jo ikke mindst grillen. Jeg er kæmpe fan af dit produkt.

Excellent produkt! Excellent service!

Jeg skulle have købt den for mange år siden, Den virker bare. Hvis du går op i at grille, så køb den, du bliver ikke skuffet.

JensenGrill giver den ultimative grill oplevelse. Den er simpelthen genial. Hurtig levering og Mads er altid positive og inspirerende.