Sidebrænder/NY model denne sommer (passer til alle Estate-modeller)

DKK 2.495,00

Kraftig sidebrænder på 3,9 kW til at tilberede sovs, koge kartofler eller hvad som helst, der kræver et gasblus.

Sidebrænderen er forsynet med et låg, der let kan lukkes og fungerer som et bord, der kan bruges som ekstra arbejdsoverflade.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ny kraftig sidebrænder til JensenGrill

Hvis der er behov for at lave sovs, koge kartofler eller noget, der kræver en blus, kan du købe en kraftig sidebrænder, som sidder på højre side af grillen. Gasslangen er forbundet med lynkobling. Sidebrænderen fungerer perfekt som en traditionel gasblus, der kan skrues op og ned på den forreste håndtaget. Sidebrænderen er forsynet med et låg, der let kan lukkes og fungerer som et bord, der kan bruges som ekstra arbejdsoverflade. Sidebrænderen monteres ved håndtaget på grillens højre side og fastgøres med 6 skruer. Gasslangen monteres/afmonteres nemt med lynkoblingen. Blusset tændes ved at håndtaget trykkes ind og drejes imens der trykkes på tændknappen.

Det er vigtigt, at låget altid er åbent, når brænderen tændes. Sideblusset er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet (304) og kan opbevares udendørs hele året. Brænderen er fremstillet i messing. Den kraftige brænder på 3,9 kW sikrer, at der altid er rigeligt med varme. Brænderen er monteret med en flammeovervågning, så hvis vinden blæser flammen ud, så lukkes gassen automatisk.

Yderligere information

Vægt 9 kg
Størrelse 55 × 48 × 15 cm